Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems

Heer of mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Sneek op 07-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb vanmorgen gevraagd, de aanvraag op te schorten. Dat is niet gebeurd

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi W.j. Olij, U heeft inderdaad op 7 oktober een verzoek ingediend tot het herroepen van uw abonnement, deze hebben wij hebben vanaf uw verzoek binnen 4 uur verwerkt en vinden het erg vervelend dat u dit gebruik om een negatieve review te plaatsen. De meeste mails die wij krijgen worden binnen 24 uur beantwoord, dan is een reactie op uw mail binnen 4 erg snel en zou een hoger cijfer verdienen dan een 4. Indien u deze review nog wenst aan te passen vernemen wij dit graag. Groet Hans

Door uit Apeldoorn op 04-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Geen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Leo, Wij hebben geprobeerd om contact met u te krijgen over deze review. Wij zijn niet bekend met uw ontevredenheid, uw motivatie hierboven geeft ons helaas ook geen goed beeld van uw ervaring. Graag zouden wij hierover iets van u vernemen zodat wij met u kunnen kijken naar een geschikte oplossing. Neemt u contact met ons op? Groeten Hans

Door uit Wageningen op 30-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Ik had heel graag een hh hulp gevonden, via de site aangevraagd, er komt een naam van iemand die bij ons wil komen werken en vervolgens komt er meteen een rekening! Helaas reageert deze persoon niet op mijn berichten, mail en ook niet op mijn telefoontje. Ook wordt er niet teruggebeld na mijn verzoek op het antwoord apparaat. Ik ga echt geen maandelijks abonnement betalen voor een hulp die helemaal niet reageert en ook helemaal niet beschikbaar lijkt te zijn! Dat is een mooi verdienmodel, volgens mij ook niet volgens de wet. Meteen het abonnement opgezegd, binnen de 14 dagen bedenktijd, maar ik krijg een mail dat dat niet kan! Op het probleem wat ik meld wordt verder niet ingegaanDit lijkt mij een agressieve manier om mensen te laten betalen voor iets wat ze niet krijgen, ben benieuwd wat de rechter hiervan vindt. Na mijn klachten is het nu opgelost

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hi Karin, Wij zijn blij om te lezen dat uw klacht inmiddels naar tevredenheid is opgelost, indien wij verder nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit uiteraard graag. Groetjes Hans

Door uit Alkmaar op 23-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Zij werken met veel mensen dus u krij vrij snel iemand voor de task. Toch vaak niet de goeie person!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Celine, Bedankt voor uw reactie, het komt helaas wel eens voor dat het eerste voorstel toch niet helemaal voldoet. Wij gaan dan graag weer voor u op zoek totdat wij iemand hebben gevonden die wel voldoet. Wij hebben hier helaas vooraf niet altijd invloed op, als u een suggestie heeft hoe wij dit kunnen verbeteren vernemen wij dit uiteraard graag van u. Groetjes Hans

Door uit Wadenoijen op 22-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Niet goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Marike, Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft met onze dienstverlening, wij betreuren verder dat u uw ervaring niet verder heeft toegelicht in deze review zodat wij verder geen inhoudelijke reactie kunnen geven. Groetjes Hans

Door uit Bennekom op 20-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Omschrijving site:

ik ben nu een aantal maanden lid en begin ontevreden te worden over het niveau/gedrag van de kandidaten. De eerste kwam op een dag gewoon niet meer en had een flauw verhaal over een studentenreis en kwijtgeraakte mobiel (hij wist het huis te vinden dus had ook gewoon even kunnen langs fietsen). De tweede kandidaat vroeg bij het eerste tel.gesprekje al om de kosten buiten jullie organisatie om te laten lopen. De derde kandidaat was hopeloos lastig qua communiceren. Geen antwoorden en moeilijk afspraken mee te maken. De vierde kandidaat heeft andere plannen gemaakt nadat ze hier zou gaan starten en appt na een heel gezellige kennismaking en afgesproken werkdagen en -uren, dat het niet doorgaat vanwege persoonlijke omstandigheden. Mijn vraag is dus nu: doen jullie aan een vorm van screening? Vinden jullie mijn ervaringen OK?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review, wij betreuren dat u zo'n vervelende ervaring heeft met de voorgestelde kandidaten. Wij doen namelijk ons best om betrouwbare hulpen voor te stellen, helaas zijn wij beperkt in het screenen omdat wij geen werkgever zijn van de kandidaten die wij voorstellen. Wij zijn hierdoor grotendeels afhankelijk van de informatie die de hulpen zelf verstrekken. Daarnaast kunnen wij alleen actie ondernemen als opdrachtgevers bij ons aangeven dat de hulpen niet voldoen of de gemaakte afspraken niet nakomen. Wij zullen als dit ons ter gehore komt altijd passende maatregelen treffen tegen deze kandidaten. Wij vinden het overigens erg jammer dat u dit probleem niet persoonlijk aan ons gemeld heeft maar dit doet via deze review. Indien u nog steeds ontreveden bent kunt u altijd contact met ons opnemen, wij kijken dan graag naar een passende oplossing voor dit probleem.

Door uit Ledeacker op 15-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Netjes hoe de aanvraag werd geregeld, handig gelijk contact met hulp. En facturen makkelijk te doen.

Door uit Meppel op 15-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

top!

Door uit De Bilt op 09-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

1 x een Bulgaarse meneer in huis gehad die een Bulgaarse mevrouw bij mij wilde laten werken. 1 x een reactie gehad van een mevrouw die al een andere tijdelijke baan had gevonden. 1 x een gesprek gehad met een Syrische mevrouw die niet komt vanwege het niet willen betalen van belasting.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij betreuren dat u deze ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaten, wij hebben hier echter niet altijd invloed op. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij hebben hier verder geen invloed op omdat de hulpen niet bij ons in dienst zijn. Wij spreken de hulpen hier wel op aan als dit word aangegeven bij ons, indien nodig zullen wij dan ook passende maatregelen treffen.

Door uit Terheijden op 05-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

matig

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!